18

Medarbetare på kontoret 

300 +

Uthyrda konsulter

År 2016

Grundat

Om Almia

Vi arbetar med bemanning av legitimerade läkare, sjuksköterskor och annan kvalificerad sjukvårdspersonal. Om du vill kombinera bättre villkor med större frihet kommer du garanterat att trivas med oss. Vi är en privat utförare och regionerna och kommunerna är våra uppdragsgivare. Våra uppdragsgivare får en extra resurs för att ytterligare förstärka sin kapacitet och vårdkvalitet. 

Almia grundades 2016 med visionen att bidra till en bättre hälsa för hela sjukvårdskedjan; friskare patienter, bättre arbetsvillkor för vårdpersonal, förenkling och avlastning för vårdgivarna.

Professionella och personligt engagerade medarbetare

Vi som arbetar på Almia har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning med specialisering på sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare.

Vi förstår vad uppdragsgivaren behöver, och gör vårt yttersta för att matcha detta med varje konsults kompetens, personliga förutsättningar och prioriteringar. Varje Almiakonsult har dels en kontaktperson för information, råd och vägledning, dels ett helt team av rådgivare inom olika kompetensområden.

Vi uppfyller högt ställda krav på kompetens, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och brandskydd, och är certifierade i enlighet med FR2000.

FR2000 utgår från principerna i ISO-standarderna 9001, 14001 och OHSAS 18001 (ISO 45001) samt SRVFS 2004:3.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd