Ett personligare bemanningsföretag inom vården

Är du sjuksköterska, läkare, undersköterska, barnmorska, arbetsterapeut eller har annan kompetens inom vården? Tänk att de insatser du gör varje dag förbättrar, stärker eller räddar liv! Du tar hand om andra, vi tar hand om dig.

Vi är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige och Norge, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig flera år framåt. Vi jobbar med mycket hjärta och gemenskap. Vi vill veta vad som är viktigt för dig. Tillsammans hittar vi en väg framåt som passar din livssituation och dina önskemål.

Kontakta oss direkt
eller lämna en spontanansökan så hör en av våra rekryteringsspecialister av sig till dig så snart som möjligt!

Du ska trivas och må bra

Ditt jobb är livsviktigt för oss alla. Din krävande utbildning och ditt dagliga ansvar i kombination med högt tempo, stress och kanske obekväma arbetstider borde helt enkelt vara värda mer i form av uppskattning, förmåner, flexibilitet och såklart lön.

Vi har ett starkt engagemang för våra medarbetare och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Hur vill du jobba och leva?

Alla pratar om att nå en bättre balans mellan arbete och fritid, vi gör allt för att förverkliga det tillsammans med dig. Vi förmedlar allt från enstaka arbetspass till mångåriga uppdrag. Heltid eller deltid, dag eller natt. Halvtid för att kunna plugga vidare. Några månader ledigt för att resa jorden runt. Det är du som väljer, nu och längre fram, om och när dina förutsättningar förändras.

Vart är du på väg?

Vill du utvecklas i din yrkesroll? Jobba på annan ort? Tillbringa mer tid med barnen? Planera för en bättre pension? Vi hjälper dig att hitta närmaste vägen dit.

För vart du än är på väg, är vårt mål att ge dig de konkreta råd och det stöd du behöver för att välja rätt väg. Med trygga villkor och en trivsam och hälsosam balans mellan arbete och fritid, så att du kan leva det liv du förtjänar och mår bra av.

Ta steget till att bli konsult

Jobba med det du älskar – som konsult. Det är enklare, roligare och tryggare än vad du kanske tror. Det börjar med att du tar kontakt, så ser vi till att hitta ett upplägg som passar dina önskemål och din erfarenhet. 

Men det slutar inte där. Vårt konsultteam finns med hela din anställning och din personliga kontaktperson har i uppgift att se till att du trivs och mår bra inför uppdraget, i uppdraget och i kommande uppdrag.

Så blir du konsult – steg för steg

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd