40 lediga jobb som Sjuksköterska

Du är legitimerad sjuksköterska – en roll med höga krav på medicinsk och annan kompetens. Men också människokännedom, etik, samarbetsförmåga, och personligt ansvarstagande. 

Därför har du rätt att ställa mycket höga krav på din arbetsgivare. Det gäller oavsett om du arbetar på en vanlig vårdavdelning eller som specialist, till exempel narkossköterska eller astmasjuksköterska. Och oavsett om du är anställd av en region eller knuten till ett bemanningsföretag. 

I ditt dagliga jobb som bemanningssjuksköterska är du en del av ett vårdteam, med allt vad det innebär. Som Almiakonsult är du också en viktig del av vårt team, och vår gemenskap. Vi håller kontakt, följer dig i karriären, finns alltid näratill hands och hjälper dig att lösa de eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. 

Vi ser även till att du får träffa dina Almiakolleger då och då för att utbyta tankar, tips och erfarenheter. Vi tar hand om varandra, lika självklart naturligt som att du tar hand om andra. 

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Filtrera din sökning

SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till hjärtavdelning Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-28 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Sjuksköterska till dialysmottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på dialysmottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på dialysmottagning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Vilhelmina

Vilhelmina, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vilhelmina. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-29 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Sala

Sala, Västmanland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västmanland, Sala. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Kramfors

Kramfors, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Kramfors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-07-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-04 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till neonatalavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Äldrespecialist till SÄBO Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom vård av äldre med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-26 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Västervik

Västervik, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Västervik. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-01 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till lungavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2024-10-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-18 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till barnavdelning Solna

Solna, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Solna. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-01 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
SSK

Sjuksköterska till hälsocentral Sorsele

Sorsele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Sorsele. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Vilhelmina

Vilhelmina, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vilhelmina. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Ambulanssjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Anestesisjuksköterska till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till neonatalavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-09-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-18 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till förlossning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Distriktssköterska till mottagning Kiruna

Kiruna, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kiruna. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Kalix

Kalix, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kalix. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-27 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till njurmedicin Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Gävle Kommun

Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle Kommun. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Diabetessjuksköterska till medicin Ringerike

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetessjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Viken, Ringerike. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-12-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Diabetessjuksköterska till medicin Ringerike

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetessjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Viken, Ringerike. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-12-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd