0 lediga jobb som vårdpersonal i Norge

Lugnare tempo och bättre ekonomi

Som legitimerad sjuksköterska och medborgare i ett nordiskt land är du även välkommen att arbeta i Norge. Först måste du rent formellt ansöka om norsk legitimation, en process som vanligtvis tar mellan en och två månader.

Arbetet som sjuksköterska kan upplevas som stressigt och påfrestande. I Norge är personaltätheten vanligtvis högre, och antalet arbetade timmar per vecka lägre. Båda dessa faktorer kan bidra till en lugnare och mindre påfrestande arbetssituation.

De ekonomiska förutsättningarna har varierat över tid. Men de svenska sjuksköterskor som har valt att arbeta i Norge lyfter ofta fram att lönerna är högre samtidigt som inkomstskatten är lägre. Som svensk kan du även göra vissa avdrag för pendling eller hemresor.

Å andra sidan pekar man ofta på att levnadsomkostnaderna är högre. Under de allra senaste åren har den norska kronan dessutom tappat värde i förhållande till den svenska, vilket påverkar såväl kostnader som löner.

Vi på Almia förmedlar ofta bemanningssköterskor till Norge, med samma trygga service och uppbackning som här hemma.

Hei! Jeg heter Nicolina og jobber som Konsulentsjef. Ta gjerne kontakt, jeg er her for å svare på dine spørsmål!

Hei! Jeg heter Nicolina og jobber som Konsulentsjef. Ta gjerne kontakt, jeg er her for å svare på dine spørsmål!

Vi kunde inte hitta några lediga jobb på din sökning, däremot så brukar det dyka upp jobb titt som tätt som matchar dina sökkriterier. Vad sägs om att vi hör av oss när det tillfället ges? 

Skicka en spontanansökan → så bevakar vi dina kriterier och meddelar dig när vi hittar något passande ?

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd