2 lediga jobb som övrig vårdpersonal

Rehabilitering och förebyggande fysisk aktivitet är viktigare än någonsin, såväl för individen som för samhället. Almia Bemanning förmedlar uppdrag för Fysio- och Arbetsterapeuter till arbetsgivare inom såväl Regioner som privata aktörer i hela landet.

Vi på Almia har under åren byggt upp en kultur grundad på prestigelös öppenhet, teamwork och självständigt ansvtar för patientens bästa.

En skillnad mellan att vara anställd och arbeta som konsult är friheten att i högre grad kunna välja när, var och hur du vill jobba. En annan är att du nästan alltid har bättre ekonomiska villkor.

Som Almiakonsult är du inte bara en viktig del av vår speciella gemenskap. För oss är det självklart att inte bara leva upp till uppdragsgivarnas högt ställda förväntningar. Vi tar också hand om varandra och hjälps åt att lösa de eventuella svårigheter som kan uppstå i alla verksamheter.

Vi förmedlar även andra kvalificerade jobb inom vårdsektorn.

Hej mitt namn är Elin och jag arbetar som rekryteringsspecialist. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Filtrera din sökning

Övrigt

Fysioterapeut till Kristianstads kommun

Kristianstad, Skåne län

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är fysioterapeut för uppdrag i Kristianstads kommun. Om uppdraget: Uppdraget är på visstid med placering i Åhus och omfattar arbete inom kommunal verksamhet på både ordinärt och särskilt boende. Perioder: 2023-10-30 - 2024-01-05 alternativt 2023-11-27​​​​​​​ - 2024-01-26 Kvalifikationer Vi söker dig som är fysioterapeut med minst två års erfarenhet. Erfarenhet av kommunalt arbete samt kunskap i ProCapita, Mina planer och Pascal är önskvärt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut. Personliga egenskaper Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Om Kristianstad Kristianstad som är Skånes fjärde största tätort, med sina 40 653 invånare bjuder på fantastiska sevärdheter som t.ex. Naturum Vattenriket och Bäckaskogs slott som är ett av södra Sveriges mest besökta slott! Om du är ute efter avkoppling skulle du kunna spendera en dag i Tivoliparken som byggdes på 1800-talet. Stadsparken har rum för både kultur och aktiviteter! Här hittar du bland annat en scen och en lekplats som har stora gräsytor för lek, men även avkoppling. Varför inte ha en picknick och njuta av det fina solvädret? På hösten och vintern kan du besöka ett flertal museum, t.ex. Artiellerimuséet eller kanske biografen Kosmorama för din bästa filmupplevelse! Sista svarsdag Urval görs löpande då tjänsten tillsätts omgående.  https://almia.se/
Övrigt

SYV (Studievägledare) till Strömsunds kommun

Strömsund, Jämtlands län

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är utbildad studievägledare för uppdrag i Strömsunds kommun.  Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på en grundskola i Strömsund. Möjlighet till distansarbete.  Uppdraget gäller för perioden 1/11 2023 - 18/6 2024 med stor chans till förlängning.  Arbetstid: 8-17 Omfattning: 60-100% Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad SYV med erfarenhet av arbete på grundskola.  Arbetsuppgifter: Sedvanliga SYV-uppgifter på kommunens enheter. Intern och extern samverkan i olika frågor kopplade till studie- och yrkesvägledning. Arbetsfördelning görs tillsammans med förvaltningschef eller verksamhetschef skola och SYV-kollega. Grundplacering på Vattudalsskolan i Strömsund. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig: Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.  Sista svarsdag: 2023-09-16 - Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag. https://almiabemanning.se/

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd