Nya möjligheter som specialistsjuksköterska inom operation

Är du specialistsjuksköterska med passion för operationssjukvård? Vill du ha mer flexibilitet och variation i ditt arbetsliv? Då kan vardagen som operationssjuksköterska inom bemanning vara det rätta valet för dig.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som finns med våra konsulter hela vägen. Från att hitta rätt uppdrag, till att finnas med som bollplank och stötta dina önskemål framåt. Du kan alltid vända dig till din närmaste konsultchef, i stort som smått. Se våra lediga jobb som operationssjuksköterska längre ner eller kontakta oss för att höra mer!

Vardagen som operationssjuksköterska

Som specialistsjuksköterska inom operation ger du patienter den vård och trygghet de behöver före, under och efter operation. Du ansvarar för att identifiera områden som behöver förbättras, säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden och förbättrar vårdens säkerhet. Du har fördjupade omvårdnadskunskaper om evidens, forskningsmetoder och utvärderingsinstrument inom operationssjukvård. Du kanske tidigare har arbetat på en operationsavdelning, centraloperation eller klinik. Allt det här tar du med dig i din roll som Almiakonsult.

Ta nästa steg inom bemanning

Välj en karriärväg med variation och frihet. Genom att bli operationssjuksköterska med oss på Almia får du många valmöjligheter och uppskattningen du förtjänar. Du har möjlighet att själv bestämma när och var du vill arbeta. Det ger dig friheten att skapa en arbetssituation som passar dig och dina egna behov.

Dessutom får du lära dig många olika delar av yrket. Du får möjlighet att arbeta på olika sjukhus och kliniker, och samarbeta med olika vårdteam och kirurger. Det ger dig bättre förutsättningar att utvecklas inom olika specialområden och växa inom din yrkesroll.

Är du redo att ta nästa steg som operationssjuksköterska inom bemanning? Som Almiakonsult kan vi erbjuda dig uppdrag på bland annat kommuner, sjukhus, primärvård och företagshälsovård. Tveka inte att höra av dig till våra engagerade konsultchefer!

Fler förmåner som konsult inom operation

Som operationssjuksköterska inom bemanning kan du förvänta dig konkurrenskraftig lön och flera förmåner. Som konsult hos oss på Almia har du i regel bättre lön än om du skulle vara anställd. Lönen för uppdrag som operationssjuksköterska styrs bland annat av var du vill jobba, ålder och när på året uppdraget ligger. Det beror också på vilka andra förmåner du vill ha.

Vi på Almia gör vårt yttersta för att förstå vem du är och vad du behöver i din yrkesroll. Tillsammans diskuterar vi vilka förmåner som är viktiga för dig – kanske drivs du av högre lön, flexibla arbetstider, möjlighet till vidareutbildning och utveckling eller att arbeta på olika platser? Du vet vad du behöver för att trivas på jobbet.

Vad krävs för att få uppdrag som operationssjuksköterska?

För att bli operationssjuksköterska inom bemanning behöver du vara legitimerad sjuksköterska och ha en specialistutbildning inom operationssjukvård. Du har minst två års arbetserfarenhet från tidigare roll. Det är viktigt att du har god teknisk kunskap och kan arbeta effektivt under pressade situationer. I rollen som operationssjuksköterska behöver du vara noggrann, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Dina personliga egenskaper är också viktiga för att du ska trivas tillsammans med oss på Almia. En social kollega och medmänniska, som är ödmjuk, lyhörd och trygg i sig själv!

Hej, Julia heter jag och jobbar som Konsultchef. Ta gärna kontakt med mig om du är intresserad av att jobba på Almia!


Bli en del av Almia

Almia är ett bemanningsföretag med mycket hjärta och gemenskap. Vi är stolta över att jobba tillsammans med våra konsulter. Det har gjort att vi idag är en rikstäckande leverantör för dig som bemanningssjuksköterska och inom läkarbemanning. Vi har alltid spännande uppdrag som väntar på dig!

Som Almiakonsult hos oss blir du en del av den kultur som vi successivt har byggt upp tillsammans. Oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag vill vi ha en nära och personlig kontakt med dig som arbetar hos oss. Vårt mål är att du ska känna dig delaktig och engagerad i ditt arbete, på samma sätt som vi är delaktiga och engagerade i din arbetsroll.

Möt några av våra Almiakonsulter

"Utmärkt" -    4.8 / 5

Har jobbat för almia i 2,5 år. Personliga och lyhörda för mina önskemål. Snabb korrespondens. Bra lön. Känns som att almia alltid står på min sida. Rekommenderar helt klart almia!

Katarina

Almia bemanning är personliga och konsultcheferna är engagerade. De ser till sina konsulters bästa!

Sandra

Fantastiska och personliga konsulter. Man känner sig sedd.

Martina

Lediga jobb som specialistsjuksköterska inom operation

SSK

Operationssjuksköterska till MAVA Linköping

Linköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Linköping. Erfarenhet av arbete på MAVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-01 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på MAVA.
SSK

Operationssjuksköterska till kirurgen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-15 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Operationssjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-21 - 2024-05-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till ortopeden i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till psykiatri i Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-01 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-06 - 2024-05-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till mottagning i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-29 - 2024-05-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-27 - 2024-05-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-23 - 2024-04-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till ortopeden i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-15 - 2024-04-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-15 - 2024-04-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till gynekologisk avdelning i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Operationssjuksköterska till ortopeden i Linköping

Linköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Linköping. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-02-01 - 2024-03-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Operationssjuksköterska till ortopeden i Oslo

Stockholm, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-02 - 2024-03-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-06 - 2024-02-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-29 - 2024-03-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation i Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-15 - 2024-03-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.

Vanliga frågor och svar för dig som är nyfiken på bemanning inom hälso- och sjukvården

Almia förmedlar uppdrag över hela landet. Om du väljer att ta ett längre uppdrag som är av betydande avstånd från din hemort är vår ambition att i möjligaste mån stödja dig med såväl resekostnader som boende.

Vi följer sjuklönelagen vilket innebär att vi betalar sjuklön om du blir sjuk och har arbetat de närmaste två veckorna hos oss innan sjuktillfället eller om du är uppbokad på arbetspass minst en månad framåt i tiden. Du har rätt till 14 dagars sjuklön. Almia kommer att göra ett sjukavdrag och betala ut sjuklön från och med första dagen i sjukperioden. Man gör också ett karensavdrag som kan motsvara hela dagen, del av dag eller fördelat på flera dagar. Från dag 8 krävs läkarintyg. För dig som är anställd hos Almia betalas sjuklön ut för de timmar du skulle ha arbetat under dag 2-14.

Tjänsteolycksfallsförsäkring dygnet runt
Om du skulle skadas ute hos kund, eller på väg till och från arbete, ska du tillsammans med oss fylla i en anmälan till Länsförsäkringar och Försäkringskassan. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig med detta. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Tjänstelivsförsäkring dygnet runt
Tjänstegrupplivförsäkringen ger ersättning i form av ett engångsbelopp till de anhöriga om en olycka skulle ske där den försäkrade avlider. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Ansvarsförsäkring
Om du oavsiktligt skadar egendom eller person hos kund har Almia en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader. Om olyckstillbud sker, underteckna inte någon försäkringsutredning hos kund. Kontakta istället oss så hjälper vi dig.

Vi på Almia kan erbjuda dig uppdrag runtom i hela landet. Till skillnad från ett vanligt arbete på en specifik arbetsplats får du som Almiakonsult chansen att lära känna flera vårdgivare i olika delar av landet, samtidigt som du har Almia som en fast punkt i tillvaron.

Som Almiakonsult är du aldrig ensam. Var i landet du än jobbar har du när som helst tillgång till din konsultchef vars viktigaste uppgift är att du ska må bra och slippa onödiga problem.

Som anställd på Almia får du kostnadsfri vaccinering mot säsongsinfluensa. Allt du behöver göra är att ta reda på ditt närmaste ställe för vaccination och skicka in originalkvittot till oss, så får du ersättning för dina utlägg.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd