Upptäck nya möjligheter inom ambulanssjukvård

Som ambulanssjuksköterska har du redan färdigheterna och det engagemang som krävs för att arbeta inom akutsjukvård. Genom att ta steget till bemanning får du också möjligheten att anpassa din tid efter dina egna behov och önskemål. Du får också bättre betalt och mer uppskattning.

Vi på Almia är ett personligt bemanningsföretag som förmedlar uppdrag till dig som specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård. Se våra lediga jobb som ambulanssjuksköterska längre ner eller kontakta oss för att höra mer!

Bli ambulanssjuksköterska inom bemanning

Att jobba som specialistsjuksköterska inom ambulansvård är en dynamisk roll som kräver hög kompetens, snabbt beslutsfattande och en stark förmåga att arbeta under press. Du behöver både teknisk kompetens och stark empatisk förmåga för att möta patienters och deras familjers behov under akuta situationer.

I rollen som ambulanssjuksköterska är dessutom samarbete nyckeln. Du samverkar med andra vårdgivare som läkare, sjuksköterskor och räddningspersonal, för att säkerställa en samordnad och effektiv vård.

Din tid är värdefull och vi vill hjälpa dig underlätta din arbetsvardag. Med konkurrenskraftiga löner för dig som ambulanssjuksköterska och konsult samt flexibla arbetstider kan du anpassa din arbetsvecka efter ditt eget schema och personliga behov.

Dessutom erbjuder vi stöd, introduktion och utbildning för att säkerställa att du är rustad för varje uppdrag och kan leverera vård av högsta kvalitet. Ta möjligheten att forma din egen karriär med oss!

Hej! Mitt namn är Amanda och jag arbetar som rekryteringsspecialist. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!


Varför välja Almia som bemanningsföretag?

Almia är ett bemanningsföretag med mycket hjärta och gemenskap. Vi är stolta över att jobba tillsammans med våra konsulter. Det har gjort att vi idag är en rikstäckande leverantör för dig som bemanningssjuksköterska och inom läkarbemanning. Vi har alltid spännande uppdrag som väntar på dig!

  • Du får din egen personliga konsultchef
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag
  • Mingelträffar med andra sjuksköterskor
  • Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
  • Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Läs mer om vardagen som Almiakonsult

Möt några av våra Almiakonsulter

"Utmärkt" -    4.8 / 5

Jag jobbade via Almia ca 6 månader och var jättenöjd. Konsultchef var glad och trevlig och ville ofta veta hur det går med mig. Mycket vänlig och samarbetsvillig personal, det löste sig snabbt och lätt om jag hade något problem. De skickade till mig även en liten "överraskningpresent" mitt i koronakrisen - en liten gest kanske men så stor betydelse! Kan varmt rekommendera Almia.

Gäst

Almia bemanning är personliga och konsultcheferna är engagerade. De ser till sina konsulters bästa!

Sandra

Fantastiska att ha att göra med! Lyssnar på dig som konsult och bryr sig verkligen om en! Stark rekommendation!

Herman

Lediga jobb för ambulanssjuksköterska

SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård

Ale, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, . Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-26 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-15 - 2024-05-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-09 - 2024-05-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till SÄBO i Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård eller medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-15 - 2024-03-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, distriktssjukvård, anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-08 - 2024-01-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-02-19 - 2024-03-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-29 - 2024-06-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Anestesisjuksköterska till ambulans i Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård, ambulanssjukvård, distriktssjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-03-25 - 2024-04-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans i Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, anestesisjukvård, distriktssjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-06 - 2024-01-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.

Vanliga frågor och svar för dig som är nyfiken på bemanning inom hälso- och sjukvården

Almia förmedlar uppdrag över hela landet. Om du väljer att ta ett längre uppdrag som är av betydande avstånd från din hemort är vår ambition att i möjligaste mån stödja dig med såväl resekostnader som boende.

Vi följer sjuklönelagen vilket innebär att vi betalar sjuklön om du blir sjuk och har arbetat de närmaste två veckorna hos oss innan sjuktillfället eller om du är uppbokad på arbetspass minst en månad framåt i tiden. Du har rätt till 14 dagars sjuklön. Almia kommer att göra ett sjukavdrag och betala ut sjuklön från och med första dagen i sjukperioden. Man gör också ett karensavdrag som kan motsvara hela dagen, del av dag eller fördelat på flera dagar. Från dag 8 krävs läkarintyg. För dig som är anställd hos Almia betalas sjuklön ut för de timmar du skulle ha arbetat under dag 2-14.

Tjänsteolycksfallsförsäkring dygnet runt
Om du skulle skadas ute hos kund, eller på väg till och från arbete, ska du tillsammans med oss fylla i en anmälan till Länsförsäkringar och Försäkringskassan. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig med detta. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Tjänstelivsförsäkring dygnet runt
Tjänstegrupplivförsäkringen ger ersättning i form av ett engångsbelopp till de anhöriga om en olycka skulle ske där den försäkrade avlider. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Ansvarsförsäkring
Om du oavsiktligt skadar egendom eller person hos kund har Almia en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader. Om olyckstillbud sker, underteckna inte någon försäkringsutredning hos kund. Kontakta istället oss så hjälper vi dig.

Vi på Almia kan erbjuda dig uppdrag runtom i hela landet. Till skillnad från ett vanligt arbete på en specifik arbetsplats får du som Almiakonsult chansen att lära känna flera vårdgivare i olika delar av landet, samtidigt som du har Almia som en fast punkt i tillvaron.

Som Almiakonsult är du aldrig ensam. Var i landet du än jobbar har du när som helst tillgång till din konsultchef vars viktigaste uppgift är att du ska må bra och slippa onödiga problem.

Som anställd på Almia får du kostnadsfri vaccinering mot säsongsinfluensa. Allt du behöver göra är att ta reda på ditt närmaste ställe för vaccination och skicka in originalkvittot till oss, så får du ersättning för dina utlägg.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd