Ta nästa steg inom akutsjukvård

Upplev en karriär som är spännande, givande och fylld av möjligheter att växa. Se våra lediga jobb längre ner på sidan eller kontakta oss direkt.

Akutsjukvård är känt för sin snabbhet och intensitet. Som akutsjuksköterska får du dagligen möta akuta situationer och vara en del av ett team som räddar liv.

Jobbar du som akutsjuksköterska inom bemanning har du chansen att arbeta i olika akutvårdsmiljöer och på olika vårdinrättningar. Varje dag är unik och du kommer att möta en rad olika patienter och akuta situationer som kräver din expertis och förmåga att ta snabba beslut. Du kommer att vara en viktig länk i vården och ha möjligheten att göra verklig skillnad för människors liv i deras mest akuta ögonblick.

Vi förmedlar uppdrag i hela landet

Vårt jobb är att hitta uppdrag som passar dig, där du befinner dig i livet. Vi förmedlar längre och kortare uppdrag hos vårdgivare i hela landet – kontakta oss så berättar vi mer!

Din roll som konsult

Som Almiakonsult kan vi erbjuda dig uppdrag på bland annat sjukhus, primärvård och företagshälsovård. För att trivas i rollen som konsult, ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. En social person med goda kunskaper i det svenska språket, som dessutom gillar utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om att jobba som bemanningssjuksköterska

Fördelar med att jobba som konsult inom akutsjukvård

 • Variation och utveckling 
  Genom att arbeta på olika akutmottagningar och akutvårdsavdelningar, får du bred kunskap inom olika medicinska områden och akuta tillstånd.
 • Flexibilitet och frihet
  Du får möjlighet att välja när och var du vill arbeta.
 • Karriärmöjligheter
  Bygg upp ett brett nätverk inom sjukvårdsbranschen! Det öppnar dörrar till andra spännande uppdrag, anställningar eller ledande befattningar inom akutsjukvården i framtiden.
 • Attraktiv ersättning
  Det finns en hög efterfrågan på akutsjuksköterskor inom bemanning, och du kan få en konkurrenskraftig ersättning och bra förmåner.


  Kvalifikationer som akutsjuksköterska

  För att arbeta som konsult inom akutsjukvård behöver du ha erfarenhet av arbete på akutmottagningar eller liknande. Läs mer om vilka kvalifikationer du kan behöva i din yrkesroll.

  Sjuksköterskelegitimation

  Du måste ha en giltig sjuksköterskelegitimation för att kunna arbeta som sjuksköterska inom akutsjukvård.

  Specialisering eller vidareutbildning

  För att arbeta med patienter i akuta skeden kan det vara nödvändigt att ha en specialisering eller vidareutbildning inom akutsjukvård.

  Erfarenhet

  Arbetserfarenhet inom akutsjukvård är ett viktigt krav. Det kan innefatta erfarenhet av att arbeta på akutmottagningar, intensivvårdsavdelningar eller andra akutsjukvårdsenheter.

  Kompetenser och färdigheter

  Du behöver ha goda kunskaper om akuta sjukdomar och skador, förmågan att snabbt bedöma och hantera akuta situationer, kunna fatta snabba och korrekta beslut samt ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

  Certifieringar och kurser

  Det kan vara fördelaktigt att ha relevanta certifieringar och ha genomgått kurser inom akutsjukvård. Till exempel kurser i avancerad hjärt-lungräddning (HLR), traumaomsorg eller akutvård. Triage är ofta ett krav.

      Hej! Mitt namn är Amanda och jag arbetar som rekryteringsspecialist. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!


      Bli en del av oss på Almia

      Almia präglas av närhet, kompetens och engagemang för våra medarbetare. Vi är stolta över att jobba tillsammans med våra konsulter. Det har bidragit till att vi idag är en rikstäckande leverantör av kvalificerade bemanningstjänster inom vårdsektorn.

      Som Almiakonsult blir du en del av den kultur som vi successivt har byggt upp tillsammans. En kultur med kvalitet och långsiktighet som grund där varje medarbetare är en unik tillgång. Vi tar hand om dig, så du kan ta hand om andra.

      Möt några av våra Almiakonsulter

      "Utmärkt" -    4.8 / 5

      Har arbetat för Almia i cirka ett halvår nu och trivs så bra! Har stött på bemanningsföretag innan där man inte fick någon hjälp eller stöd alls, där man var helt ensam ute på uppdrag, så känner jag inte alls med Almia! Dem finns alltid där för en och vill ens bästa!💕

      Klara

      Har haft kontakt med många bolag men äntligen har jag hittat rätt. Personliga. Återkopplar. Ger feedback från avd/mott. Mingel. Blommor när du fyller år. Men viktigast av allt är att du är i fokus.

      Martina

      Engagerade konsultchefer. Snabb återkoppling. Bra bemötande.

      John

      Lediga jobb för akutsjuksköterska

      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård Eksjö

      Eksjö, Jönköping

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård Sundsvall

      Sundsvall, Västernorrland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård, anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-15 - 2024-05-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till ortopeden Sundsvall

      Sundsvall, Västernorrland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-10 - 2024-05-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård Gävle

      Gävle, Gävleborg

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till medicin Karlskrona

      Karlskrona, Blekinge

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård eller medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Blekinge, Karlskrona. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
      SSK

      Akutsjuksköterska till medicin Karlskrona

      Karlskrona, Blekinge

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Blekinge, Karlskrona. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård Hudiksvall

      Hudiksvall, Gävleborg

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till geriatrisk avdelning Luleå

      Luleå, Norrbotten

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-08 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
      SSK

      Akutsjuksköterska till SÄBO i Östersund

      Östersund, Jämtland Härjedalen

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
      SSK

      Akutsjuksköterska till hemsjukvård i Årjäng

      Årjäng, Värmland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Årjäng. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-20 - 2024-05-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Västervik

      Västervik, Kalmar

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Västervik. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till SÄBO i Täby

      Täby, Stockholm

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Täby. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-02-17 - 2023-02-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Lørenskog

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Viken, Lørenskog. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till kirurgen i Helsingborg

      Helsingborg, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-11 - 2024-01-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
      SSK

      Akutsjuksköterska till medicin i Halmstad

      Halmstad, Halland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-05 - 2024-03-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
      SSK

      Akutsjuksköterska till MAVA i Halmstad

      Halmstad, Halland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på MAVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-02-01 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på MAVA.
      SSK

      Akutsjuksköterska till hälsocentral i Umeå

      Umeå, Västerbotten

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-13 - 2024-01-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
      SSK

      Akutsjuksköterska till medicin i Varberg

      Varberg, Halland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Varberg. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-05 - 2024-01-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Hudiksvall

      Hudiksvall, Gävleborg

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-02-05 - 2024-03-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till hälsocentral i Umeå

      Umeå, Västerbotten

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-13 - 2024-01-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
      SSK

      Akutsjuksköterska till barnavdelning i Ystad

      Ystad, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ystad. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-01 - 2024-01-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Helsingborg

      Helsingborg, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-11-20 - 2024-01-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Helsingborg

      Helsingborg, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-11-19 - 2024-01-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Sundsvall

      Sundsvall, Västernorrland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-02-01 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Varberg

      Varberg, Halland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Varberg. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Helsingborg

      Helsingborg, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-20 - 2024-01-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Helsingborg

      Helsingborg, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-20 - 2024-01-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Helsingborg

      Helsingborg, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-01-08 - 2024-01-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Malmö

      Malmö, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-31 - 2023-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Malmö

      Malmö, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-31 - 2023-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till akutsjukvård i Kongsvinger

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Innlandet, Kongsvinger. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
      SSK

      Akutsjuksköterska till kirurgen i Lund

      Lund, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-27 - 2023-12-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
      SSK

      Akutsjuksköterska till rehabilitering i Sundsvall

      Sundsvall, Västernorrland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-23 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom rehabilitering.
      SSK

      Akutsjuksköterska till ortopeden i Kristianstad

      Kristianstad, Skåne

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-21 - 2023-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
      SSK

      Akutsjuksköterska till rehabilitering i Sundsvall

      Sundsvall, Västernorrland

      Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-12-31 - 2024-01-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom rehabilitering.

      Vanliga frågor och svar för dig som är nyfiken på bemanning inom hälso- och sjukvården

      Almia förmedlar uppdrag över hela landet. Om du väljer att ta ett längre uppdrag som är av betydande avstånd från din hemort är vår ambition att i möjligaste mån stödja dig med såväl resekostnader som boende.

      Vi följer sjuklönelagen vilket innebär att vi betalar sjuklön om du blir sjuk och har arbetat de närmaste två veckorna hos oss innan sjuktillfället eller om du är uppbokad på arbetspass minst en månad framåt i tiden. Du har rätt till 14 dagars sjuklön. Almia kommer att göra ett sjukavdrag och betala ut sjuklön från och med första dagen i sjukperioden. Man gör också ett karensavdrag som kan motsvara hela dagen, del av dag eller fördelat på flera dagar. Från dag 8 krävs läkarintyg. För dig som är anställd hos Almia betalas sjuklön ut för de timmar du skulle ha arbetat under dag 2-14.

      Tjänsteolycksfallsförsäkring dygnet runt
      Om du skulle skadas ute hos kund, eller på väg till och från arbete, ska du tillsammans med oss fylla i en anmälan till Länsförsäkringar och Försäkringskassan. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig med detta. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

      Tjänstelivsförsäkring dygnet runt
      Tjänstegrupplivförsäkringen ger ersättning i form av ett engångsbelopp till de anhöriga om en olycka skulle ske där den försäkrade avlider. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

      Ansvarsförsäkring
      Om du oavsiktligt skadar egendom eller person hos kund har Almia en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader. Om olyckstillbud sker, underteckna inte någon försäkringsutredning hos kund. Kontakta istället oss så hjälper vi dig.

      Vi på Almia kan erbjuda dig uppdrag runtom i hela landet. Till skillnad från ett vanligt arbete på en specifik arbetsplats får du som Almiakonsult chansen att lära känna flera vårdgivare i olika delar av landet, samtidigt som du har Almia som en fast punkt i tillvaron.

      Som Almiakonsult är du aldrig ensam. Var i landet du än jobbar har du när som helst tillgång till din konsultchef vars viktigaste uppgift är att du ska må bra och slippa onödiga problem.

      Som anställd på Almia får du kostnadsfri vaccinering mot säsongsinfluensa. Allt du behöver göra är att ta reda på ditt närmaste ställe för vaccination och skicka in originalkvittot till oss, så får du ersättning för dina utlägg.

      Nyfiken på livet som konsult?

      Första steget är enkelt.

      Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd