Bli Almiakonsult! Vi förmedlar uppdrag i hela landet

Du vet redan vad arbetet som specialistläkare inom allmänmedicin inom sjukvården kräver i form av ansvar, flexibilitet, teamwork och snabba, säkra, självständiga beslut.

För att trivas i rollen som Almiakonsult, ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. En social person med goda kunskaper i det svenska språket, som dessutom gillar utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Vi ser att du har erfarenhet av allmänmedicin och har arbetat inom primärvården och/ eller sjukhus.

Almia förmedlar längre och kortare uppdrag hos vårdgivare i hela landet. Se våra lediga jobb längre ner på denna sida.

Ta gärna kontakt med vår rekryteringsspecialist för mer information.

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!


Du ska må bra – inte bara på jobbet!

Vi vet att de insatser du gör för många människor varje dag kan förbättra, stärka eller rent av rädda liv. Vi vet också att det kan vara ett högt arbetstempo med ibland obekväma arbetstider. Kanske du känner att du inte alltid får den lön och de arbetsvillkor du förtjänar.

Alla tjänar på att du trivs och mår bra, både i och utanför jobbet. Därför gör vi vårt yttersta för att lyssna och förstå vem du är, vad du vill och vad du behöver. Var i livet står du och vart är du på väg? Hur vill du utvecklas i din yrkesroll? Hur är din familjesituation? Hur mycket eller lite vill du jobba? Hur mycket vill du spara till pension? Vi gör sedan allt vi kan för att matcha dina önskemål med passande uppdrag. Och vi finns alltid till hands när du vill ha råd och hjälp.

Oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag vill vi ha en nära och personlig kontakt med dig som arbetar hos oss. Vårt mål är att du ska känna dig delaktig och engagerad i ditt arbete, på samma sätt som vi är delaktiga och engagerade i din arbetsroll.

Möt några av våra Almiakonsulter

"Utmärkt" -    4.8 / 5

Almia kom jag i kontakt med efter goda recensioner från andra sjuksköterskor. De har uppfyllt alla förväntingar jag kan tänka mig, de har bra vilkor, otroligt trevliga anställda och en konsulchef som givit konternuelig feedback och hela tiden hållt en tät kontakt under uppdragen. Har absolut ingenting att klaga på och hoppas att få arbeta via dom under lång tid framöver.

Sofie

Engagerade konsultchefer. Snabb återkoppling. Bra bemötande.

John

Fantastiska och personliga konsulter. Man känner sig sedd.

Martina

Lediga jobb för specialistläkare inom allmänmedicin

Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-11-04 - 2024-12-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ockelbo

Ockelbo, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ockelbo. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Älvsbyn

Älvsbyn, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Älvsbyn. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Härnösand

Härnösand, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Härnösand. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-15 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Hässleholm

Hässleholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Hässleholm. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Storuman

Storuman, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Storuman. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-14 - 2024-12-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Hagfors

Hagfors, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Hagfors. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin, kirurgi eller ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-07-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Kalix

Kalix, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kalix. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Strömsund

Strömsund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Strömsund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Kramfors

Kramfors, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Kramfors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Osby

Osby, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Osby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-30 - 2024-12-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-12 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till mottagning Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Dorotea

Dorotea, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Dorotea. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-11-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sandviken

Sandviken, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Sandviken. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-12 - 2024-10-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Bjuv

Bjuv, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Bjuv. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-30 - 2024-12-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Arvika

Arvika, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Arvika. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Munkfors

Munkfors, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Munkfors. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-12-15 - 2025-01-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.

Vanliga frågor och svar för dig som är nyfiken på bemanning inom hälso- och sjukvården

Almia förmedlar uppdrag över hela landet. Om du väljer att ta ett längre uppdrag som är av betydande avstånd från din hemort är vår ambition att i möjligaste mån stödja dig med såväl resekostnader som boende.

Vi följer sjuklönelagen vilket innebär att vi betalar sjuklön om du blir sjuk och har arbetat de närmaste två veckorna hos oss innan sjuktillfället eller om du är uppbokad på arbetspass minst en månad framåt i tiden. Du har rätt till 14 dagars sjuklön. Almia kommer att göra ett sjukavdrag och betala ut sjuklön från och med första dagen i sjukperioden. Man gör också ett karensavdrag som kan motsvara hela dagen, del av dag eller fördelat på flera dagar. Från dag 8 krävs läkarintyg. För dig som är anställd hos Almia betalas sjuklön ut för de timmar du skulle ha arbetat under dag 2-14.

Tjänsteolycksfallsförsäkring dygnet runt
Om du skulle skadas ute hos kund, eller på väg till och från arbete, ska du tillsammans med oss fylla i en anmälan till Länsförsäkringar och Försäkringskassan. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig med detta. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Tjänstelivsförsäkring dygnet runt
Tjänstegrupplivförsäkringen ger ersättning i form av ett engångsbelopp till de anhöriga om en olycka skulle ske där den försäkrade avlider. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Ansvarsförsäkring
Om du oavsiktligt skadar egendom eller person hos kund har Almia en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader. Om olyckstillbud sker, underteckna inte någon försäkringsutredning hos kund. Kontakta istället oss så hjälper vi dig.

Vi på Almia kan erbjuda dig uppdrag runtom i hela landet. Till skillnad från ett vanligt arbete på en specifik arbetsplats får du som Almiakonsult chansen att lära känna flera vårdgivare i olika delar av landet, samtidigt som du har Almia som en fast punkt i tillvaron.

Som Almiakonsult är du aldrig ensam. Var i landet du än jobbar har du när som helst tillgång till din konsultchef vars viktigaste uppgift är att du ska må bra och slippa onödiga problem.

Som anställd på Almia får du kostnadsfri vaccinering mot säsongsinfluensa. Allt du behöver göra är att ta reda på ditt närmaste ställe för vaccination och skicka in originalkvittot till oss, så får du ersättning för dina utlägg.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd