0 lediga jobb internt hos Almia

Vi på Almia brinner för att göra sjukvården ännu effektivare och ännu mänskligare. De flesta av oss är sjuksköterskor eller läkare och arbetar som konsulter på sjukhus och andra vårdinrättningar runt om i landet. Och några av oss hittar du här på Almias kontor i centrala Stockholm.

Det är vi som hjälper uppdragsgivarna att hitta rätt läkare, sjuksköterska eller andra medarbetare för kortare eller längre uppdrag. Och, lika viktigt, det är vi som ser till att alla våra hjältar i vården alltid har den trygga hjälp och uppbackning de behöver.

Formella krav på utbildning och dokumenterad erfarenhet kan du läsa om i respektive annons. Oavsett tjänst är erfarenhet från sjukvården alltid ett klart plus.

Vi på kontoret är ett litet, väl sammansvetsat gäng. Vi som jobbar här är öppna, glada och drivkraftiga. Vi gillar att jobba metodiskt och strukturerat, men har alltid nära till ett leende. Och behåller lugnet även när telefoner och mejl går på högvarv. Känner du igen dig i den beskrivningen är du alltid välkommen att höra av dig, även om vi inte har exakt rätt jobb för dig just nu.

Spontanansök 

Hej! Mitt namn är Cissi och jag finns här för att besvara dina frågor!

Hej! Mitt namn är Cissi och jag finns här för att besvara dina frågor!

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd