Fysioterapeut till Bollnäs kommun

Bollnäs, Gävleborgs län


Letar du efter ett nytt uppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut för uppdrag i Bollnäs kommun.

Om uppdraget:
Period: 3/6 - 11/8
Stor chans till förlängning! 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med minst två års erfarenhet. 

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga fysioterapeutsuppgifter inom kommunen. 

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Bollnäs
I Bollnäs beläget i vackra Hälsingland är det nära till vildmarken med vandringsleder, idylliska sjöar och fantastiska naturupplevelser. Gör ett besök på Bollnäs Ridsällskap och upplev naturen från någon av de fina Islandshästarna som finns, testa någon av de fina vandringslederna eller varför inte packa picknicken korgen och gör ett besök på något av länets smultronställen bland natur och kulturreservat. Bollebacken ligger även i Bollnäs där du kan ta ett skidåk eller två. Självklart bjuder Bollnäs på ett fantastiskt stadsliv och fina matupplevelser också!

Sista svarsdag:
2022-07-15- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/

Liknande jobb

Övrigt

Arbetsterapeut till Gnesta kommun

Gnesta, Södermanlands län

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är arbetsterapeut för uppdrag i Gnesta kommun. Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommunen. Inom Hälso- & Sjukvårdsenheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, rehabassistent, sjuksköterskor och undersköterskor. Period: v 23-33 Kvalifikationer Vi söker dig som är arbetsterapeut med minst två års erfarenhet, gärna i kommunal hälso- och sjukvård. B-körkort är ett krav. Vana av journalsystemet Treserva är önskvärt.  Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut. Personliga egenskaper Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.  Sista svarsdag 2022-09-23- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.   https://almiabemanning.se/

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd