Idag finns det många sätt att tjäna pengar på sin hemsida. Bland dessa finns en uppsjö av s.k. affiliate nätverk. Adrecord är ett ganska nytt svenskt affiliatenätverk. Adrecord startades av webutvecklaren och entreprenören Jonny Elofsson 2010. Idag är Adrecord en uppstickare och tillika utmanare inom svenska affiliatenätverk.

Som hemsidesägare så har du idag möjlighet att ansluta dig till olika affiliatenätverk för att låta annonsörer visa sin information i form av annonser eller länkar till någon av deras produkter eller tjänster. Är du ansluten till ett affiliatenätverk så kan du genom att visa dessa annonsörers information tjäna bra och höga provisioner vid en försäljning som har registrerats av ett klick fån en annons eller länk på din hemsida.

Adrecord ett pålitligt affiliatenätverk med många annonsörer

Att hitta ett pålitligt affiliatenätverk är inte alltid lätt. Adrecord med sina över 220 olika annonsörer i mer en 75 olika kategorier, är ett pålitligt affiliatenätverk som erbjuder ett urval av annonsörer och kategorier som har något som passar alla.

Hur fungerar Adrecord, och hur bli jag ansluten?

Adrecord är enkelt att ansluta sig till. Du behöver enbart gå till Adrecords hemsida. Direkt på förstasidan hittar du valet att bli s.k. publisher. Sedan är det bara att fylla i de uppgifter som det frågas efter, och du är direkt igång i deras system. Du får genast tillgång till deras databas med annonsörer, och de flesta av dem svarar snabbt på dina ansökningar om att visa deras annonser på din hemsida.

För övrigt så har Adrecord utbetalningar av din provision en gång per månad. Såvida du uppnått lägsta utbetalning som är 500 intjänade kronor för företag och 1000 kronor för privatpersoner, så får du din utbetalning den 15:e varje månad. Adrecord har ett eget affiliateprogram, och du behöver heller inte någon F-skatt för att ansluta dig.

Har du en hemsida? Är du inte ansluten ännu. Kika på Sveriges bästa affiliatenätverk Adrecord, så dröjer det inte länge innan du också tjänar pengar på din hemsida.