Denna bok är skriven av Dale Carnegie, och är en bok som för första gången skrevs under 1930-talet. Den har sedan dess omskrivits många gånger och fått en modern stil och tappning. Boken har också sålts i miljontals exemplar över hela världen i olika språktappningar.

Denna typ av böcker kommer ut från allsköns magiska underverk till författare, och det finns en oändlig informationskälla att finna när det gäller hur du ska påverka din omgivning, för att åstadkomma ett förutbestämt resultat som gynnar dig på ett eller annat sätt. Det kan vara böcker om hur du ska skapa din egen förmögenhet, hur du ska bli din egen chef eller hur du ska tala inför den stora massan för att påverka dem att fatta det beslut som ligger i riktning med din egen filosofi.

Hur många av dessa böcker som egentligen fungerar är svårt att känna till. Många av dessa böcker kräver säkerligen kunskap och pengar för att lyckas med det som böckerna talar om. Dessa böcker lever sällan så länge som denna bok har gjort.

Detta handlar ”Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning” om

Denna bok har överlevt i snart ett sekel, vilket gör att vi tror att den verkligen fungerar. I boken ”Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning” får du information om hur du förbättrar dina relationer och din sociala kapacitet. Här får du också kunskapen om hur du ska bygga ditt personliga varumärke, få bättre inflytande och öka dina möjligheter att få saker och ting uträttade.

Ibland kommer du till en punkt i livet där en förändring måste ske. Kanske har du förlorat ditt arbete, eller så har ditt kontaktnät lämnat dig. Just då kan du vara i behov av denna bok. Boken hittar du på Bokus eller Adlibris.